Мисия Здраве 2018

Културно-информационни дни на здравето

1 - 3 June 2018

София, Княжеска градина (пред Паметника на съветската армия)


ИзложителиКуайсер Фарма е немска фармацевтична компания с над 120 годишна традиция. Предпочитаните марки ДОПЕЛХЕРЦ и ПРОТЕФИКС осигуряват пълноценна грижа за здравето на цялото семейство.

Национална пациентска организация е най-голямото национално представено пациентско обединение в България, включващо над 85 организации, анга-жирани с различни социалнозначими и редки заболявания.

Стартъп компания в сферата на Нутригеномиката. Улеснява хората в България в усилията им да подобрят качеството си на живот като им дава информация за техния ДНК профил и изготвя индивидуални хранителни и тренировъчни режими.

Мерк Шарп и Доум България ООД (МSD България) Кампания за профилактика на рака на маточната шийка „10 минути само за теб”

ГМДЛ „Геника“ ООД, част от СМДЛ „Геномен Център България“ АД, е генетична лаборатория, специализирана в областта на ДНК и РНК диагностиката на наследствени и инфекциозни заболявания в България.

ТУКСИДО разработва и предлага ка-чествени продукти за сексуално здра-ве, като презервативи, лубриканти, секс аксесоари и др. Ние се грижим за здравето и сигурността на всеки човек, като работим за подобряване на сексуалната култура в България.

Сервие е водеща френска фарма-цевтична компания, представена в 148 държави и с 25-годишно присъствие в България, предоставяща оригинални медикаменти, за лечение и профилак-тика на онкологични, сърдечно-съдови заболявания, диабет и депресия.

БИОНАТ е официален представител за България на продуктите Кройтерхоф - билкова козметика, която предлага професионални решения за коса, лице и тяло и М.Asam - луксозна козметика, използваща силата на гроздето.

FOOD FOLIE е магазин за натурална и здравословна храна.Тук можете да от-криете богат асортимент от качествени охладени и замразени меса, италиан-ски сирена, паста, био продукти, зехти-ни, маслини, подправки и шоколади и т.н. Онлайн или на ул.Шипка 43.

"Розаимпекс" е българска козметична компания, с традиция и световно признание за своите разнообразни и висикокачествени продукти за лице, коса и тяло.

Открийте разнообразието от храни-телните био продукти на dm марката dmBio. Те са произведени с внима-телен подбор на всяка една съставка, с гарантиран произход от най-добрите доставчици и са сертифицирани по международни стандарти. Ще бъдете изненадани колко разнообразни неща може да приготвите с тяхна помощ.

МБАЛ "Национална кардиологична" болница е университетска болница и е най-голямото специализирано лечеб-но заведение в България за лечение на сърдечно-съдови заболявания. Тук се извършва превенция, диагностика, лечение и рехабилитация на пациенти със сърдечно-съдови заболявания.

Pulse Fitness е много повече от фитнес зала – ние го наричаме lifestyle клуб – място, на което можете да постигнете подобро състояние на тялото и духа и в същото време да създадете лични и бизнес контакти.

Лайф Стор ООД е компанията за здра-ве и разполага с онлайн магазин и из-градена търговска мрежа в цялата страна. Предлагаме безглутенови, на-турални и здравословни храни, хра-нителни добавки, напитки и козметика на водещи произвидители, вносители и дистрибутори.

"Техноком Трейд" е насочена към внос и разпространение на продукти с медико-санитарен характер, както и на тестове за бърза диагностика и реактиви за клинични лаборатории.

Триада Маркет енд Дистрибюшън АД е официален дистрибутор на TZMO S.A. Полша за България – урологични подложки Seni Lady, козметика Seni Care, бебешки пелени Happy, дамски превръзки Bella.

„Доктор Биомастер” е най-големият български вносител и производител на висококачествени препарати от лекарствени гъби, които се препоръч-ват на хора с хронични заболявания, в това число и на онкоболни, за подкрепа на имунната им система.

"Zepter International" е мултинационална компания, която произвежда, продава и разпространява по целия свят ексклузивни потребителски стоки с високо качество.

Flaška е стъклена бутилка за многократна употреба, направена от стъклло, която има свойството да променя структурата на водата, като тази на чистата изворна вода.

Ергон-Миланова ЕООД - официален представител на френската фирма Virbac за България. Производство на медикаменти, ваксини, противопара-зитни и козметични продукти, храни и хранителни добавки за животни.

Biotrade е производител на високо-качествена дерматологична козмети-ка, чиито продукти са хипоалеренни и некомедоногенни и съдържат внима-телно подбрани активни съставки, це-лящи максимална ефективност и ми-нимален риск от странични действия.

„Крамас“ ООД е лидер в производст-вото на Домашна юфка и макаронени изделия без глутен. „Крамас“ се фоку-сира върху създаването на иновативни продукти за модерни, мислещи за здравето си хора – от 100% натурални, разнообразни съставки.

Природата и човешкият организъм се основават на еднакви принципи на съ-ществуване. От 1921г. насам WELEDA създава козметика, хранителни добавки и медицински продукти, които действат комплексно и подпомагат виталните процеси на нашето тяло.

Ф-ма “Викинг Медикал България“ ООД, занимаваща се медицински изделия и консумативи за Хирургия, Урология, Диабет, Рани, Хр.добавки и Дезин-фекция. Тя е оторизиран представител на немската фармацевтична компания Б.Браун.

Аура България ООД – изключителен представител на Aura Roboclean, Aura Air Sense и Aura Cebilon за България

ИНОКО ЕООД е семейна фирма, която създадохме в резултат на нашето търсене на “Бизнес с мисия”. Официален вносител сме на продуктите за постигане и поддържане на здравословен алкално-киселинен баланс с търговска марка Alka.

Мегасмарт България ЕООД - Biotica 1961 предлага пълен спектър от хранителни добавки, които подобряват значително живота, специално изработени да задоволят всички нужди на съвременните хора.

Фиеста Комерс е официален предста-вител на полската натурална козмети-ка Nacomi, натуралните прополисови балсами и имуностимуланти Propolis, американските балсами за устни Blistex, немските козметични брандове Glysolid, Kamill, Litamin, Cliff, Credo и немските перилни препарати Burti

Verve са първите, произведени в Бъл-гария 100% натурални чайове от джин-джифил, специално създадени да оси-гурят ежедневна подкрепа на организ-ма за по-силен имунитет, елиминиране на симптоми на стомашен дискомфорт и повишаване на жизнената енергия.

CancerCare работи в помощ на онко-болните в България и техните близки. Ние предоставяме достоверна инфор-мация за онкологичните заболявания, съгласувана с водещи специалисти в страната и Американската Асоциация на Онколозите (ASCO)

Кокона е козметична компания, утвър-дена на българския и международния пазар като производител на високока-чествена козметика за бебета, за бре-менни, грижа за краката, слънцезащи-тна козметика и репеленти - BEBINO, KOKONA&MOTHER, FOOT GUARD, SOS, SUN!

Ние от Valnuts, разработихме няколко иновативни продукта на основата на ядки, 50% лешници в два неустоими вкуса, млечен и какао - БЕЗ Консерванти, БЕЗ оцветители, БЕЗ хидрогенирани мазнини! 100% натурална храна с неповторим вкус!

Зелена работилница е първата и единствена изцяло безглутенова пекарна в град Пловдив. Тук се произвеждат множество различни ръчноизработени безглутенови продукти - хлябове, торти, пици, кексове, мъфини, гризини, крекери, сладки и солени курабии. Напълно чисти и здравословни продукти,б ез добавени консерванти, ароматизатори и оцветители. Без хидрогенизирани масла и подобрители на вкуса.

HealthyYou Ltd. - терапевтична арометарапия за цялото семейство. По-здрави с всяко вдишване! Силата на природата събрана в капка етерично масло, арома дифузери и аксесоари.

Puritan’s Pride е лидер в производ-ството на витамини, минерали и хра-нителни добавки в САЩ. С 45-годиш-ната си история, висококачествените си съставки и изгодни цени Puritans’ Pride е спечелил сърцата на милиони потребители. Като естествено продъл-жение на този цикъл Puritan’s Pride Bulgaria предлага на своите клиенти отбрани продукти на достъпни цени.

Боталайф България ООД е изключи-телен вносител и дистрибутор на водещата турска компания Manolya Doğal ve Aromatik за производство на 100 % чисти, натурални, терепевтичен клас студенопресовани и етерични масла, натурална козметика за деца и възрастни, масажни масла, натурални сапуни, натурални ароматни води.

Перфектната закуска за вашето тяло! 100 % растителни протеини, суперхрани, зелени енергии, смути

Orthoteh е българска компания специализирана в производството на медицински изделия за опорнодвига-телна система. Фирмата предлага над 80 стандартни изделия, а също така и индивидуални стелки, ортези и сплинтове.

е Лек – производители на билкова и натурална козметика с биосертифици-рани субстанци, защитени с Търговска марка. Продуктите са изработени от растения, натурални и етерични масла, които притежават лечебни свойства, зареждат с добрина и вяра.

Гален-Фарма ООД съчетава традициите на българската фармация с модерната бизнес етика и корпоративна отговорност към нуждите на обществото. Гален-Фарма ООД – доказани във времето!

Достъпно здраве онлайн. Изграждаме култура за здравна профилактика чрез лесен достъп до качествено здраве!

Framar.bg е една от най-големите здравни платформи в България. Утвърден през 2017 година като най-популярния български здравен портал, framar.bg се радва на повече от 30% от уникалните български интернет потребители.

Живейте в хармония с природата, ние ви предлагаме всичко необходимо за това – продукти за здраве и красота.

„Еко продукт България“ произвежда натурален продукт – 100% студено пресован сок "Бояна", натурален сок от ябълка, без добавена захар, подсладители, консерванти, оцветители и вода.

Inhale Health - първите в България витамини за прием чрез вдишване. Бърза, лесна и иновативна грижа за твоето здраве.

„Асеневци“ предлага на своите читатели разнообразие от книги за отглеждане и възпитание на деца. Сред изданията в техния каталог се отличават тези на Мария Монтесори и сертифицирани Монтесори педагози.

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ И КОЗМЕТИКА С ПРОПОЛИС

Основана през 1921 г., Biofarm е един от първите румънски производители на лекарства. Фирмата е сертифици-рана за всички линии в съответствие с изискванията ISO 9001. Продуктовото портфолио на Biofarm включва над 200 продукта в 61 терапевтични области.

Български производител на хранител-ни добавки от суровини с европейско качество. От създаването си до днес, фирмата произвежда меки желатинови капсули на база масленоразтворими витамини, маслени растителни екстракти и етерични масла.

Системата за почистване Rainbow почиства дома по най-естествен на-чин, използвайки "Силата на водата"®. Тя не само може да почисти дома ви, но може да създаде по-здравословна среда за живот.

Аура център Лотос е един от първите центрове с холистична насоченост. Предлагаме снимка и анализ на Аура и чакри, диагностика на здравето с Биоскенер и биорезонанс апарат Метатрон, Вега тест, оргонити и шунгит.

Биониа е производител на натурални храни като бирена и хранителна мая, шипка и рожков, както и натурални протеинови напитки Nomad nutri drink какао, кафе и карамел. Всички продукти са с гарантиран произход и най-високо качество.

Сапуните Алепо са здравословни и полезни за кожата, подхранват, омекотяват и освежават. Помагат срещу пърхота, псориазиса и екземите. Не съдържат животински мазнини, оцветители, киселини, ароматизатори, химически или синтетични производни.

Екоселище ”АЗАРЕЯ”- място в хармо-ния с природата „Край Бели Осъм, под Амбарица, сред гордия Балкан в селото Горно Трапе до Троян роди се приказната Азарея и аз се чувствак като част от нея.” Заповядайте при нас и станете наши приятели

Независим представител на Forever Living Products. Продуктовата гама на Форевър включва – напитки, хранителни добавки, лична хигиена, грижа за лице и тяло, контрол на теглото, пчелни продукти и етерични масла.

Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ подпомага паци-енти от България при разрешаването на техния здравословен проблем, като ги свързва с водещи лечебни заведе-ния в Турция, Испания, Австрия, Израел, Чехия, Украйна, САЩ.

100% натурални хранителни добавки за профилактика или разрешаване на различни здравословни проблеми- стрес, често боледуване, косопад, акне, наднормено тегло, повишено кръвно, кръвна захар, холестерол, заболявания на щитовидната жлеза.

Хранителни добавки, пептидни биоре-гулатори от Русия- цитогени и цито-макси, резултат от 50 год. научни из-следвания, на учени от ВМА в Санкт Петербург, под ръководството на проф. Хавинсон. Предлаганите про-дукти повишават качеството на живот и осигуряват активно дълголетие.

ЗЕДА ООД е производител на специ-ализирани природни продукти. Серия „Alzeda” дава решения срещу пърхот и косопад, а продуктите „Alzeda green garden” са с грижа за ръцете. Масажна серия “Vivalek” е ново поколение продукти при ставни и мускулни болки.

Чисти билки от Родопите за видими резултати.

ApricoPro предлага здраве и красота! Натуралната капкова козметика от Армения е подходяща за всеки тип кожа и коса. Ръчно приготвени, продуктите са 100% храна за тялото.

4play.bg предлага широк асортимент от детски съоръжения за двора. Детски площадки, батути, пластмасови къщи и др.

При нас ще получите консултация, знания и умения сами да подбирате подходящата за вас здравословна храна и да превърнете здраво-словните навици в начин на живот. Здрави, силни и активни! Да бъдем най-добрата версия на себе си!

Πробиотици EHTEPOCAH: Bиcoĸa ĸoн-цeнтpaция нa aĸтивни ĸлeтĸи. -Peгyли-paт cтoмaшнoчpeвнaтa миĸpoфлopa. -Уcилвaт имyннaтa cиcтeмa. -Πoдпoмa-гaт тepaпиятa нa xpaнocмилaтeлнaттa, ypooтдeлитeлнaтa, cъpдeчнocъдoвaтa и дpyги cиcтeми нa opгaнизмa.

Аурикулария БГ ЕООД е производител на органик продукта - гъба Юдино ухо с пет вида маринати в буркан 380мл. Гъбата Юдино ухо/ Китайска черна гъба/AURICULARIA JUDAE/ е с изключителни лечебни свойства. Тя възстановя и регулира работата на черния и бели дроб, като извежда тоскините и продължава да действа върху целия организъм за неговата дълговечност.

COFIG – уникалния и атрактивен ка-феалтернатив, приготвен единствено от зрели български смокини /сушени и печени/. Невероятна комбинация от от богат аромат, отличен вкус и букет от ползи за физическото и умствено здраве!

Степ Бай Степ е верига образователни центрове с над 12 годишна история. Дейността ни е организирана в три основни направления: интерактивни езикови курсове за деца и възрастни, различни образователни програми и целодневна и полудневна ученическа занималня.

Студио Оренда – Здраве и красота – Професионални козметични терапии и масажни процедури с натурални про-дукти, източни терапии. Биорезонанс и биоскенер – диагностика и изработ-ване на индивидуални здравословни програми. Безплатни консултации

Mangeli е независим дистрибутор на продуктите АкваСорс за България.

Вижън – комплексна грижа за здраве, красота и дълголетие. Висококачествени натурални продукти, произведени във Франция. Идеални за цялото семейство, както за големи, така и за малки.

Сладки хапки - първите напълно здра-вословни вкусни сладки със стевия, без добавена захар, и солети LimezZzki - най-вкусните солети на пазара изцяло от истински лимец смлян на каменна мелница, с морска сол подходящи и за деца. Здравословното може да е и ВКУСНО!

Максфарма Трейдинг е българска компания производител и представи-тел на Bio G, WOW Tea, Nordics, Borjomi. Фирмата оперира на терито-рията на цялата страна, като към днешна дата работи с над 450 аптеки, био и специализирани магазини. Раз-полагаме със собствена дистрибуция, склад и разбира се екип от профе-сионалисти.


Similar events