„Мисия Здраве 2016”

Всичко за здравето, красотата и активния начин на живот

10 - 12 June 2016

пред Паметника на съветската армия


ПартньориСтолична Община подкрепя Мисия Здраве за четвърта поредна година

СТРОЙРЕНТ ЕООД предлага най-голямата гама от строително оборудване за отдаване под наем в България. Дружеството има складове в 7 града.

Селекциите на кафе Баристо се произвеждат и пакетират в две от най-добрите фабрики в Италия с дългогодишни традиции и опит.. A кой би могъл да знае повече за еспресото, ако не италианците? Те са категорични, че са най-добрите майстори по приготвянето му в света.

Българският Червен кръст е доброволна организация, която е част от Международното червенокръстко движение и се ръководи от неговите основни принципи: неутралност, хуманност, безпристрастност, независимост, доброволност, единство и универсалност.

Основана през 1997 г., БК Горна Баня ООД е един от водещите производители на бутилирана минерална и трапезна вода и газирани безалкохолни напитки в България. Ние сме концесионер на част от водното минерално находище Горна баня в София.

Националната пациентска организация е резултат на острата нужда от силен и обединен пациентски глас, който да отстоява интересите на всеки пациент, независимо от неговото заболяване, пол, възраст, етнос, религия, сексуалност, политическа принадлежност.

Екобулпак АД е резултат от съвместните усилия на големи български предприятия и браншови организации. Производителите и вносителите на опаковани стоки намаляват разходите си, чрез участие в системата на ЕКОБУЛПАК.

"София ВЕГ Фест" е културен фестивал, обединяващ в себе си любовта към Живота и Природата. Фестивалът има за цел да популяризира веганството, като начин на живот и хранене и да информира, образова и популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти:

Фермерски пазари „Здравец“ са неформално обединение на бългрски производители, предлагащи разнообразие от био , еко и натурални продукти.

Поръчвай прясна храна директно от фермата

NIKE+ RUN CLUB е част от най- голямата виртуалната общност на бегачи от цял свят. Той е за всички, които обичат бягането, но не искат да тренират сами. Nike+ Run Club подкрепям всеки, независимо от възможностите му. Идеята на клуба е чрез специализирани инструкции и спортни сесии да ви направят по-добри, по-бързи, по-смели и по-силни.