Мисия здраве 2016 - Изложението в центъра на София

  • 4 April 2016

Мисия Здраве 2016 набира все повече партньори и съмишленици

- 2 месеца преди изложението, 85 % от изложбените площи са вече заети;

- присъединяват се нови медийни партньори;

- изложението ще даде място за изява на СофияВег Фест;

-  посетителите ще могат да закупят продукти от фермерския пазар към изложението.

- безплатно на 10-12 юни 2016 г.

 

     Изложението ще е както винаги в самия център на Софияв пространството пред паметника на Съветската армия. Мястото е възможно най-комуникативното и единственото голямо пространство в центъра, което Столична община отдава за провеждането на големи мероприятия в центъра на града.

   ДАТИ:   10-12 юни 2016г. – петък, събота и неделя

   

   КАК ДА ПОСЕТИМ ИЗЛОЖЕНИЕТО? - Разбира се с настроение. 

   Помнете! - събитието е безплатно за всички.

   Посещението на изложението е изключително удобно за пътуващите със столичното метро – изложбените площи започват буквално на десетина крачки от изхода на станция „СУ Св. Климент Охридски”. Ако пък решите да се разходите или просто минавате пеш по тротоара на бул. „Цар Освободител”, между "Орлов мост" и „подлеза на Университета”, няма как да пропуснете огромното пространство с бели изложбени шатри, музиката от сцената, нашите аниматори на кокили, или симпатичните момичета от нашия екип, които любезно ще ви дадат информация за това какво се случва в момента – игри, награди, безплатни консултации...

     Както вече писахме, четвъртото издание на „Мисия Здраве” ще е рекордно:

-   Изложителите ще са поне с 20% повече от миналата година –  близо 70.

-   Посетителите ще надхвърлят 15 000 за трите дена на събитието.

    Но има неща много по-важни от сухите цифри – каузата на събитието и партньорите, които се присъединяват. За пореден път “Мисия здраве” ще информира широката публика за най-актуалните услуги и продукти в областта на здравето, красотата и активния  начин на живот. 

    Разбира се, „основно гориво за двигателя” на събитието са близо 60-те изложители, които вече са наели изложбени площи. Сред тях са както добре известни големи компании, така и малки производители и търговци на здравословни продукти, медицински центрове, реномирани здравни институции, чиито специалисти ще предоставят безплатни консултации и прегледи в редица здравни области.

    Медийни партньори на изложението са вече БНТ, Дарик Радио, Радио Мелъди, Радио N-Joy. Към Мисия Здраве се присъедини и първата българска телевизия за уелнес и активен начин на живот - WNESSTV. 

   С гордост искаме да съобщим, че получихме и подкрепата на предаването "Бон Апети"

 

 

 

 

 

 

 

Новите партньори:

- СофияВег Фест

- Фермерски пазар

   За първи път, допълнително към изложителите, ще се присъединят над 20 български фермери и дребни производители, които ще оформят зоната на фермерския пазар. Там посетителите ще могат да си купят вкусни храни и напитки, доставени директно от фермата или от малкото семейно био-производство. В разговор с изложителите всеки ще може да разбере повече за начина на отглеждане и производство на истинската био-храна.

    Нов партньор на събитието е "София ВЕГ Фест". От организацията ще предоставят информация на публиката за най-новите здравословни и екологични тенденции в храненето и бита. За първи път по време на "Мисия здраве" ще има и обособен щанд със здравословни храни и напитки, изцяло на растителна основа, готови за консумация на място.

 

      Традиционните партньори са отново тук. Националната пациентска организация подготвя 3 дневна програма с безплатни прегледи и консултации, както и акция по кръводаряване. Българският червен кръст ще участва също в програмата с множество демонстрации, които, както винаги, ще приковат интереса на посетителите.

 

      Вече започнахме оформянето на 3-дневната забавно-образователна програма и съвсем скоро ще я направим достояние на публиката. Всеки посетител ще има възможността да спечели награди, осигурени от изложителите, ако участва в нашите безплатни и забавни игри или томболи. 

Как да участвам в изложението?

- ПОКАНА:  

Организаторите канят за участници в събитието (все още има свободни щандове - вижте схемата и изложителите тук):

•             Фармацевтични компании

•             Производители и търговци на козметични продукти

•             Производители и търговци на хранителни добавки и здравословни храни

•             Производители и дистрибутори на здравни продукти или услуги

•             Фирми, свързани със здравето, красотата и активния начин на живот

•             Фирми/ продукти, свързани с балансирания начин на живот

•             Болници, клиники, медицински центрове, лаборатории и хосписи

•             Доставчици на услуги, подкрепящи активния начин на живот (спортни и фитнес центрове, СПА центрове, санаториуми, танцови школи)

•             Производители и търговци на медицинска техника и оборудване /спортно оборудване

               Изложителите могат да се възползват от директен контакт с аудиторията и чрез организиране на атрактивни промоции в рамките на съпътстващата развлекателна програма, както и в собствената си шатра или изложбен щанд.

 

Изложители в "Мисия здраве" 2016                                     

Схема на изложение "Мисия здраве" 2016

 

За повече информация и включване в изложението:

Марина Христева

02/951 68 10 

m.hristeva@biforum.org