Мисия Здраве – нашата визия

  • 24 April 2017

Мисия Здраве

– визията за изложение на открито

 

На събитието, без противопоставяне, са представени както традиционната медицина, така и множество алтернативни методи и продукти за поддържане на добро здраве и добра форма

2-4 юни 2017 г., София, пред Паметника на съветската армия

Изложители                    Схема

Програма          Кратко видео 


 

   В течение на пет години, ние от Мисия Здраве наложихме стила празник на открито за цялото семейство при организирането на изложения и фестивали, насочени към крайния потребител на здравословни продукти и услуги.

   Тази съвременна форма на директен контакт беше рядкост преди 2013 г., а сега е вече тенденция, която много други започнаха да следват.

   Ние се гордеем с това.

   Мисия Здраве е вече утвърден празник на здравето.  

Философията на Мисия Здраве се състои в следното:

 

Откритост

- Мисия Здраве приема за участие всяка компания или организация, която предлага продукти и услуги, свързани със здравето, здравословния начин на живот, красотата и хармоничното прекарване на свободното време.

- Мисия Здраве се отнася с уважение към усилията на всички. Затова на събитието, без противопоставяне, са представени както традиционната медицина, така и множество алтернативни методи и продукти за поддържане на добро здраве и добра форма.

Безплатен достъп до информация

- Всеки човек, независимо от възрастта, следва да взима информирани и отговорни решения за своето здраве и здравето на своето семейство.

Мисия Здраве съдейства за това като предлага безплатен достъп до десетките щандове, разположени на най-комуникативно място в центъра на София. 

- Голяма част от изложителите предлагат безплатни прегледи и консултации, които са насочени към различни възрасти.

Забавление и спорт

- Силно позитивното настроение на Мисия Здраве създаваме и благодарение на тридневната програма на сцената.

 

- Редуват се интересни демонстрации, поднасяне на полезна информация, музика, танци и песни.

- Игрите с публиката са основна част от програмата – всеки посетител може да участва във викторините и томболите и да спечели някоя от стотиците награди, осигурени от изложителите.

 - Всяко ново издание на Мисия Здраве предлага все повече спортни дейности, в които всеки желаещ може да се включи: спортни танци, тичане в парка, йога, бойни изкуства, екстремни спортове, волейбол, баскетбол, бадминтон…

 

 

 През първия уикенд на юни, отделете 1-2 часа от Вашето време, за да научите повече за новите продукти и услуги, свързани със здравето и здравословния начин на живот.    

Със сигурност ще Ви е лесно и удобно - всичко се намира на едно място – в Княжеската градина, в близост до изхода на метро станция "СУ Климент Охридски".   

Входът е свободен.

Ще Ви очакваме за свежи и позитивни емоции.

  За повече информация и наем на изложбени площи:

тел. 02/ 951 57 59
e-mail: m.hristeva@biforum.org
Марина Христева